Followers

Friday, November 19, 2010

Baju Kurung Tradisional My Mummy

Baju raya yang baru disiapkan semalam..... Nasib dah ada satu..... Baju ni I belikan untuk my mother 4 raya haji.... Actually dia tak mintak pun... Tapi dah hari raya puasa lepas I sempat beli dan siapkan sepasang saja... so Raya Haji ni I belikan lagi satu untuk dia...

Tapi semalam baru sempat siapkan.....Maklum la kat rumah ramai jugak yang bertandang... makan2 sikit.... So tak sempat juga menyentuh mechine jahit....

I tak sempat beading lagi... maybe next time bila ada kelapangan kot boleh la I beadingkan dekat lengan baju.....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

BAju my mom tak pakai lis... just letak span bahu sahaja.... Anggaran kos upah bagi baju kurung tradisional tanpa span lis hanya tambah span bahu sahaja...  RM22.oo/nett..

1 comment:

ckLah@xiiinam said...

NAK TEMPAH RAYA TAHUN DEPAN!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...